Verliefd op Parijs, vanwege de honderd redenen waarom iedereen van deze stad houdt.

Ontzettend romantisch en onwaarschijnlijk mooi. De geur van Parijs is niet alleen zoet maar ook melancholisch en nieuwsgierig, soms bedroefd maar altijd verleidelijk. Een stad voor alle zintuigen, voor kunstenaars, schrijvers en muzikanten. Voor dromers, voor fantasieën, voor lange wandelingen, wijn en bovenal, voor geliefden. 

Huwelijksaanzoek

De Eiffeltoren is de op een na meest geliefde plaats waar verliefde stellen elkaar ten huwelijk vragen, na Central Park in New York. En dan sta je daar tussen de selfie makende toeristen voor de Eiffeltoren. Weg romantiek, hallo clichés. Laat de stad van de liefde niet links liggen om deze redenen maar loop naar Montmartre. Daar wachten romantische steegjes, groene bomen, piepkleine terrasjes met tot de rand gevulde glazen wijn, een adembenemend uitzicht over Parijs en allerlei verborgen plekjes.

Na een heerlijke wandeling door de geplaveide steegjes kom je bij de plek in Parijs die de pure emotie van liefde laat zien: de Wall of Love. Op 616 mooie, blauwe tegels is in verschillende talen de ultieme liefdesverklaring, ik hou van je, geschreven. De “Le Mur des Je t’aime”  is te vinden op het plein Jehan Rictus, Place de Abesses, Butte Montmartre.

Bekijk samen de mooie woorden, Ga op in het moment en kijk vervolgens diep in de ogen van je geliefde en stel die levens veranderende vraag. Maak het moment extra speciaal door te vertellen waarom je zo graag wilt trouwen. Waarom ben je verliefd geworden? Wat het leven samen zo geweldig maakt. Wanneer je besefte dat je de rest van je leven met de ander wilde doorbrengen. Hoe je jullie toekomst samen ziet. Dit maakt jouw aanzoek nog veel mooier en specialer.

Oui! 

In Parijs is hand in hand lopen en elkaar kussen op straat de normaalste zaak van de wereld. Een huwelijksaanzoek in het openbaar is wat men kan verwachten evenals een luid applaus van de omstanders. Hoe heerlijk is als anderen meedelen in jullie geluk?

Loveshoot

Parijs ligt aan jullie voeten en het is tijd om te genieten van jullie voorgenomen huwelijk. Bezegel jullie geluksmoment met het uitzoeken van jullie trouwringen, slenter langs mooie kledingzaken om inspiratie op te doen voor de mooiste trouwkleding. Je bent immers in de mode hoofdstad van de wereld. Maak een mooie foto van jullie samen op de plaats van het aanzoek en stuur jullie vrienden en familie een ansichtkaart vanuit de stad van de liefde om jullie voorgenomen huwelijk aan te kondigen. Of, nog beter, schakel een lokale fotograaf in om mooie foto’s van jullie te maken. Dan heb je meteen een pre-wedding loveshoot geregeld en mooie foto’s van jullie samen in de aanloop naar het huwelijk.

Na een aanzoek op deze plek is jullie favoriete liefdesquote ‘we’ll always have Paris’ een zin die jullie altijd blijft herinneren aan het aanzoek. En, als je wel van clichés houdt, gebruik de quote op je trouwkaart.  

 

Wil je zelf een onvergetelijk liefdesfeest?

Pin It on Pinterest

×

Hallo!

Klik hieronder om direct een whatsapp bericht te sturen of neem contact op via Contact

× Contact: