BABS voor 1 dag

BABS VOOR 1 DAG: DE TRAINING! 

Je bent gevraagd, en je hebt ‘JA’ gezegd op de vraag om de trouwambtenaar te zijn voor je beste vriendin, broer, moeder, dochter, collega, of buurman!

TROUWAMBTENAAR voor één dag; een geweldige eer, maar nu vraag je jezelf af, hoe werkt dat precies, het voltrekken van een huwelijk?

Je wilt een onvergetelijk verhaal vertellen en alle onderdelen die bij een huwelijksceremonie horen niet vergeten. Welke wettelijke aspecten komen erbij kijken, wat is een logische voorbereiding, opbouw en inhoud. Wat zijn de do’s and don’ts? Kortom, hoe pak je het aan?

Ik snap het, want die vraag wordt mij heel vaak gesteld.

Je weet dat je een goed verhaal kunt vertellen, jij bent natuurlijk niet voor niets gevraagd. Maar dit is toch net iets anders dan een presentatie zoals je die normaal gesproken geeft. Bovendien, als het huwelijk wettelijk wordt voltrokken zit er ook een niet te onderschatten juridisch aspect aan.

Deze effectieve training van één dagdeel neemt je mee in alle facetten van een huwelijksceremonie.


PROGRAMMA

– Doelgerichte training van één dagdeel
– Leer volgens de wettelijke voorschriften een huwelijk voltrekken of een ceremoniële verbintenis leiden
– Praktische handvaten, tips & tricks

DOELGROEP
– Deze training is voor jou als je eenmalig een wettig huwelijk gaat voltrekken of een ceremoniële verbintenis gaat leiden

Als jij vaker aan de slag wilt als ceremoniespreker, volg dan de complete eendaagse training: Zelfstandig Trouwambtenaar & Ceremoniespreker.

RESULTAAT NA DE TRAINING
– Met alle kennis en handvaten die je nodig hebt, kun je beginnen aan een van de mooiste dingen die je ooit zult gaan doen: een huwelijksceremonie leiden
– Je bent bekend met alle wettelijke aspecten, je weet precies hoe het verloop is van een ceremonie en weet welke input je nodig hebt om de speech te gaan schrijven
– Je weet hoe je een prachtige, ontroerende, grappige en ontspannen huwelijksceremonie kunt schrijven, vertellen en leiden. Zo een waardoor het bruidspaar achteraf zegt: dit is precies de reden waarom wij jou hebben gevraagd.

DETAILS 
– Duur: 2,5 uur
– Locatie: Den Bosch
– Kosten: €299,- p.p. incl. btw
– Inclusief certificaat (voor enkele gemeenten is dit een van de voorwaarden)


DATA 2024

10 februari 9:30 tot 12:00 uur VOL! 
29 februari 19:00 tot 21:30 uur  VOL! 
2 maart 9:30 tot 12:00 uur VOL! 
– 19 maart 19:00 tot 21:30 uur
– 23 maart 9:30 tot 21:30 uur
– 10 april 19:00 tot 21:30 uur
– 20 april 9:30 tot 21:30 uur 

DOCENT
Manouschka Bouman. Ondernemer, trouwambtenaar en ceremoniespreker in binnen- en buitenland, uitvaartspreker bij afscheid en spreker op bedrijfsevenementen. Sinds 1997 actief als trainer voor ondernemers in het MKB.

DIT IS WAAROM JE VAN MIJ WILT LEREN
“In de afgelopen jaren heb ik honderden huwelijksceremonies geleid. Wettelijk en ceremonieel, in het binnen- en buitenland, met en zonder kinderen erbij, in het Nederlands en Engels of een combinatie daarvan. Ik schreef speeches voor de meest uiteenlopende bruidsparen. Geen enkele speech was hetzelfde en er werd vaak improvisatietalent gevraagd voor onverwachte gebeurtenissen tijdens de ceremonie. Al mijn kennis en praktijkervaring zijn de basis voor deze training, BABS voor één dag. Hierdoor ga jij met alle nodige kennis en met zelfvertrouwen en plezier aan de slag.”

 

De foto’s op deze pagina werden gemaakt door trouwfotograaf Jeroen Savelkous, tijdens de huwelijksceremonie van bruidspaar Marc & Michelle op de mooie trouwlocatie Klooster Bethlehem. 

uitvaartspreker
uitvaartspreker
uitvaartspreker
uitvaartspreker
uitvaartspreker
uitvaartspreker
uitvaartspreker
uitvaartspreker

JA, ik wil de training BABS voor 1 dag volgen! 

Dit vond Siem van de BABS training

“De cursus bij Manousch is een echte aanrader.  Je komt echt alles te weten wat je nodig hebt om meteen aan de slag te kunnen. Manouschka is bevlogen, enthousiast en deelt al haar kennis en kunde. 
Het heeft mij geënthousiasmeerd en een schat aan informatie opgeleverd. Ik sta te trappelen om alles in de praktijk gaan brengen. Zonder enige twijfel een 5 sterren beoordeling. Dankjewel Manousch!”

Michelle en Marc over hun huwelijksceremonie

“Manouschka is GE-WEL-DIG. Ze is echt een lieverd, denkt met je mee is super sociaal, energiek, enthousiast en behulpzaam. Ze heeft onze ceremonie nog specialer gemaakt, zonder haar was het nooit zo mooi geweest. Het verhaal wat ze gemaakt heeft tijdens onze ceremonie was prachtig, een lach een traan en heel veel mooie herinneringen en verhalen. Ze betrekt het publiek erbij, het was echt fantastisch. Geen moment spijt gehad van deze keuze!! Manouschka je bent een topper en we zijn zo blij dat we je hebben mogen leren kennen ♥️

Pin It on Pinterest

×

Hallo!

Klik hieronder om direct een whatsapp bericht te sturen of neem contact op via Contact

× Contact: