Over mij

Ik ben Manousch, een bevlogen spreker en trainer met veel ervaring, zowel in het bedrijfsleven als op privé events.  Betrokken, warm en oprecht. Met aandacht voor detail en oprechte interesse weet ik als geen ander te verbinden. Zowel in het Nederlands als in het Engels. 

Als ceremoniespreker werk ik landelijk en ook in het buitenland. Van een levens- en of liefdesverhaal creëer ik een pakkend verhaal en ik draag het verhaal met de juiste beleving en tone of voice voor.  

Na mijn HBO opleiding Marketing en Communicatie werkte ik sinds 1997 als trainer en adviseur voor ondernemers in diverse branches; retail, food, non-food en dienstverlening. Al mijn kennis deel ik ook met anderen in mijn vakgerichte trainingen en business boost programma’s.

 

 

 

 

 

presentatrice

Over Manousch

Give that woman a microphone.

Met haar blauwgroene Bambi ogen en stralende glimlach kijkt ze de wereld in en lacht ze het leven toe. En, waarschijnlijk daardoor; het leven haar! Want ‘je krijgt terug, wat je geeft’ en ‘wie goed doet, goed ontmoet’. Hoewel zij wel veel meer geeft en veel meer doet dan je van een bovengemiddeld goed mens of beste vriendin verwacht. Zij kan luisteren, lief zijn, een eerlijk en oprecht gesprek voeren, je dood knuffelen, je troosten, keihard met je lachen, een knalfeest maken, huilen om niks en meejanken als je dat wilt. Zij houdt er echt van anderen gelukkig te maken. Zij zet zelfgemaakte soep voor je deur als je ziek bent, stuurt je een berichtje juist op een moment dat je zelf niet verwacht, dat er iemand aan je denkt. Zo eentje.

Noem haar liever niet een ‘mensen mens’. En complimenteren met het feit dat ze ‘zo in haar kracht staat’ kun je ook beter niet doen. Daar krijgt ze de kriebels van. Jaloersmakend veel energie. Maar dan echt. Ze baalt ervan dat er niet 5 kwartier in een uur zit. Dat de dag na 12 uur op is. Manousch kan bijna overal enthousiast van worden en anderen aansteken dit enthousiasme te delen. Ze houdt van Ibiza, maar dan al 30 jaar. Ze droomt van de kledingkast van Koningin Maxima. En haar oorbellen.

Ondanks haar succesvolle carriére in Marketing en Sales, zwicht ze voor gezondheids- en fitnessgoeroes en volgt ze iedere Celeb op Insta. Covered op meesterlijke wijze alle 70’s, 80’s en 90’s zangeressen. Liefst de Rock bitches, maar Dolly en Aretha doen het ook prima… Give that woman a microphone. Ze spaart mooie herinneringen en verhalen. Haar passie is deze verhalen te delen en te vertellen. Liefdesverhalen nog het meest.

 

Liefs, Eva van Pelt

Pin It on Pinterest

×

Hallo!

Klik hieronder om direct een whatsapp bericht te sturen of neem contact op via Contact

× Contact: