Talent gezocht

De vraag naar goede en professionele ceremoniesprekers en storytellers is enorm groot en stijgt nog elke dag. Verhalen die het waard zijn om te vertellen; daarvoor is men op zoek naar jou!

Jij, met jouw talent om te luisteren, om dat wat je hoort om te zetten in een verhaal en dat te vertellen zoals alleen jij dat kunt.

Dat jij op een weergaloze manier gaat brengen en waarmee jij mensen gaat boeien tijdens een huwelijksceremonie of een afscheidsceremonie. Waar jij na afloop gaat horen, “dat wat jij vertelde, en zoals jij het vertelde, dat is precies zoals het is, of, zoals het was.”

Heb jij deze passie, voel jij eigenlijk al heel lang: ‘dit is wat ik kan en wat ik wil’. Wil jij hiervan jouw werk maken en daarmee heel veel mensen blij maken? Ja? Twijfel je nog omdat je nog niet precies weet hoe je daar aan moet beginnen?

DAAR KAN IK JOU BIJ HELPEN
Daar kan ik jou heel goed bij helpen zelfs. Ik mocht al heel veel verhalen schrijven en vertellen. Om de liefde te benoemen en het leven dat er was te herinneren. En daar mocht ik heel veel dankbare woorden voor ontvangen. Inmiddels ben ik veelgevraagd spreker en is er veel behoefte aan sprekers met een vergelijkbare werkwijze. 

Al mijn kennis en ervaring ga ik met jou delen in mijn training waar ik jou van A tot Z wegwijs maak in dit mooie vak. Ik volgde veel, heel veel trainingen om te komen tot waar ik nu ben. Ik maakte heel veel kilometers in het spreken, en ja, ik maakte ook fouten. Dat alles ga ik met jou delen zodat jij met al deze kennis zelfverzekerd aan de slag kunt.

Pin It on Pinterest

×

Hallo!

Klik hieronder om direct een whatsapp bericht te sturen of neem contact op via Contact

× Contact: