Lovenotes

Reviews, recencies en lieve woorden.  

“Bedankt voor jouw mooie woorden op ons huwelijk. Wat ben je toch een fijne BABS, een die onze dag nog mooier heeft gemaakt”

Roy en Romy

Fotografie, Chantalle Laurent

“Terugkijkend op onze bruiloft was de ceremonie hét hoogtepunt van onze bruiloft, welke naar onze wens heel persoonlijk is gemaakt door Manouschka. Een geweldig verhaal wat met de juiste interactie én vol enthousiasme werd verteld. Wij hadden Manouschka voor geen goud willen missen op onze bruiloft! Veel gasten van ons ook niet gezien de vele enthousiaste reacties op de ceremonie onder leiding van haar.” 

Mr & Mrs Philippi

Fotografie, Inge Nusselder

Manouschka is in 1 woord geweldig! Zo veel passie voor haar vak! Wij hebben enorm genoten van haar enthousiasme voor, tijdens en zelfs nog na het huwelijk!

Ze steekt enorm veel energie in het leveren van jouw boodschap. Van A tot Z heeft zij ons geholpen om onze trouwdag perfect te maken!

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar Manouschka bedankt!

Selina & Lennard

Fotografie: Roy van der Wens

BABS
babsvooreendag
zelfstandig trouwambtenaar

“Manouschka als BABS? Een Topper, alsof ze je al jaren kent!

Ze heeft onze dag echt gemaakt, nam er in de voorbereiding alle tijd voor, betrekt iedereen bij de ceremonie waardoor het ook voor de gasten écht een feestje was om naar te luisteren! Jammer dat we het niet nog een keer kunnen doen!

Zoek je een vrolijke, energieke en oprechte trouwambtenaar die echt jouw verhaal persoonlijk en met humor brengt? Dus niet zo’n stijve ambtenaar van de gemeente? Twijfel niet en bel Manousch!!”

Nicky & Gerard

Fotografie: Simon Meindertsma | Photos4ever

ceremoniespreker

Wij kunnen ons niet voorstellen dat iemand niet “de klik” heeft met Manouschka. Wat een fantastische vrouw, zoo lief en enthousiast. En zo goed in haar vak. De toespraak die ze voor ons heeft geschreven klopte aan alle kanten. En onze gasten waren ook erg te spreken over haar enthousiasme en lieve, leuke karakter. Voor toekomstige bruidsparen kunnen wij jullie met volle 100% Manouschka aanbevelen 🙂

Foto’s / Annemarie Dufrasnes
Esmée en Roy

“Mede dankzij jou was deze dag voor ons onvergetelijk. Je mooie ceremonie maakte ons plaatje helemaal compleet. Je brengt het met zoveel enthousiasme en je weet de juiste snaar te raken. We zijn onder de indruk. Voelt fijn.

We zijn heel erg blij dat we je getroffen hebben. Je hebt onze dag compleet gemaakt met je mooie, warme woorden, precies zoals je ook als mens bent!”

T&A

Fotografie, Jacomijn Dijkers

Pin It on Pinterest

×

Hallo!

Klik hieronder om direct een whatsapp bericht te sturen of neem contact op via Contact

× Contact: