Trouwen

De ceremonie. Een groot geluksmoment, anekdotes, dierbare herinneringen, emoties, humor, jullie liefdesverhaal.

Gaan jullie trouwen? Of willen jullie gewoon de liefde vieren? En willen jullie een écht verrassende, persoonlijke ceremonie? Dan ben je bij mij als ceremoniespreker en trouwambtenaar aan het juiste adres. Ik beloof jullie een onvergetelijk mooi liefdesfeest of huwelijksceremonie te bezorgen. Zo eentje waar alleen jullie van dromen.

Hoe ik dat doe? Met mijn inlevingsvermogen, energie en volle overgave, humor en tomeloos enthousiasme. Ik hou van het leven en van mensen en hun verhalen. Bovenal hou ik van de liefde. Verhalen delen is mijn passie. Liefdesverhalen. Jullie liefdesverhaal.

Ik vind het een eer om dit samen met jullie te vertalen in een perfecte ceremonie, waar jullie voor altijd met een grote glimlach op terug zullen kijken.

Het hoogtepunt van jullie liefdesverhaal op de feestelijke dag is zonder twijfel de ceremonie. Of je nu kiest voor een ambtelijk huwelijk, een liefdesfeest, ceremonieel huwelijk of een herbelofte, dat wat jullie kiezen is precies wat jullie uniek maakt.

Als ceremoniespreker en trouwambtenaar (ook wel BABS) werk ik landelijk en ook in het buitenland. Van jullie levens- en liefdesverhaal creëer ik een droomceremonie die écht over jullie gaat. Puur, grappig, poëtisch, warm, betekenisvol; zoals jullie als mens zijn en zoals het leven en het huwelijk is. Trouwen zoals jullie willen en perfect bij jullie als bruidspaar past.

Ik ga voor het ‘wow’ effect en maak van het bruidspaar en hun gasten echte supersterren.

De ceremonie is het belangrijkste moment, het hart van jullie dag, en zet de toon voor de rest van de dag

There is no greater story than your lovestory

JA, ik wil!

Trouwambtenaar

Als je graag in je eigen gemeente wilt trouwen, maar het ambtelijk huwelijk een persoonlijker tintje wilt geven, kan de gemeente mij als trouwambtenaar aan stellen voor een dag. Ik kan dan op het gemeentehuis jullie huwelijk voltrekken of op een door jullie gekozen locatie in de gemeente (mits goedgekeurd). Jullie zijn dan in ieder geval verzekerd van een huwelijksvoltrekking met een eigen karakter.

Naast het gemeentehuis kiezen veel bruidsparen tegenwoordig ook een locatie die precies past bij wie zij zijn. Het strand, een landgoed, een boot, je favoriete kroeg, midden in het bos, een mooi kasteel of een romantische locatie in het buitenland. Van Amsterdam tot Zimbabwe; ik reis met plezier naar jullie droomlocatie.

 

To tell a lovestory,
it is necessary to be in love with life

Ceremoniespreker

Je kunt ook kiezen voor het ceremoniële huwelijk. Het officiële huwelijk kun je sluiten bij de gemeente, bijvoorbeeld gratis op maandagochtend of op een andere dag. Jullie trouwfeest is vervolgens op jullie eigen favoriete locatie, tijdstip en precies op de manier zoals jullie het willen zonder beperkingen. Met mij als ceremoniespreker maak je dit moment onvergetelijk. Steeds meer paren kiezen voor deze optie, omdat dit ook écht JULLIE onvergetelijke dag maakt.

Een ceremoniële verbinding ten overstaan van jullie vrienden en familie is een puur en intiem moment. Of dat nou groots, klein, grappig of ontroerend is, samen met jullie zorg ik ervoor dat dit moment de toon zet voor het feest dat jullie na de ceremonie gaan vieren. Jullie unieke liefde speelt de hoofdrol en samen creëren we jullie droomceremonie.

Ik wil jullie echt leren kennen zodat ik precies weet wat jullie zo bijzonder maakt en dat het verhaal eerlijk en betekenisvol is. Samen maken we het moment van de bevestiging van jullie liefde warm, bijzonder, maar ook vrolijk en gezellig. De symboliek en de magie van die bijzondere dag waarop alles samenkomt vormen een levenslange herinnering. Het is voor mij een enorme eer om dit voor jullie te mogen verzorgen.

Jullie persoonlijke ceremonie wordt door mij op maat geschreven na een aantal gesprekken met jullie en eventueel jullie dierbaren. In het creëren van de perfecte ceremonie stop ik veel tijd en daar krijg je veel voor terug. Neem contact met mij op om kennis te maken en te vertellen wat jullie wensen zijn. Ik vertel je wat je van mij kunt verwachten, hoe ik werk en welke kosten hier bij horen.

Als je voor mij kiest kun je ervan uitgaan dat je gaat voor kwaliteit. Jullie kunnen genieten van een relaxte ceremonie die verrassend is, heel persoonlijk, laagdrempelig, met een vleugje humor, vol liefde en onvergetelijk.

Als jullie willen weten of jullie datum nog vrij is, stuur me dan een kort berichtje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op. 

13 + 6 =

Pin It on Pinterest

×

Hallo!

Klik hieronder om direct een whatsapp bericht te sturen of neem contact op via Contact

× Contact: