Al wat mooi was aan je geliefde herdenken. In dankbaarheid, met liefde en respect. 

Afscheid

Als het leven stilstaat bij het verlies van een dierbare, je de woorden wel hebt maar ze niet kunt vinden of uit kunt spreken. Als je recht wilt doen aan het leven en de herinnering. Een waardig afscheid en woorden van troost voor de nabestaanden.

Ik luister, schrijf en spreek
Samen met de nabestaanden schrijf ik het levensverhaal. Met alles dat daarbij hoort. Warm, herkenbaar, een traan maar ook een glimlach. Bovenal, woorden van dankbaarheid.

Op de dag van afscheid draag ik als uitvaartspreker het verhaal voor. Formeel, ongedwongen of een combinatie daarvan. Met respect voor het leven dat er was en de herinneringen die achterblijven in het hoofd en het hart. Samen zorgen we voor een memorabel afscheid.

Ook Engelstalig.

Neem contact met me op:
0653493300
info@manousch.nl

 

Een afscheidsceremonie kost vanaf € 600,- afhankelijk van de tijdsduur. Bij specifieke wensen of afwijkende tijdsduur maak ik een offerte op maat.

uitvaartspreker

Vooraf zelf je levensverhaal op laten tekenen en invulling geven aan het afscheid

Levensverhaal vooraf

Het komt steeds vaker voor dat mensen die ernstig ziek zijn over hun naderende afscheid willen praten. Zij vinden het belangrijk dat tijdens hun uitvaart hun eigen verhaal wordt verteld. In dat geval is het mogelijk om vooraf samen alle wensen te bespreken en eventueel al vast te leggen. Het kan een geruststellende gedachte zijn, dat er al een geschreven levensverhaal of boodschap voor de nabestaanden klaarligt, als de uitvaart georganiseerd moet worden.

Een afscheid dat past
Samen nemen we door welke vorm het afscheid moet krijgen en stel ik heel veel vragen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de persoon die overleden is. Daarna schrijf ik een verhaal dat we samen bespreken. Het moet een tekst zijn waar alle betrokkenen zich goed bij voelen. Op de dag van het afscheid is het duidelijk hoe dit mag verlopen. 

Schrijven van een levensverhaal vanaf € 450,- afhankelijk van de tijdsduur. Indien het levensverhaal ook door mij verteld zal worden tijdens de uitvaart zijn de kosten daarvoor vanaf € 250,-,  afhankelijk van de tijdsduur en eventuele wijzigingen.

uitvaartspreker

Ik kan het moeilijk in woorden uitdrukken. Toch zal ik het proberen. Ik wist dat het goed zou gaan worden, maar het was prachtig, wonderschoon. Bedankt hiervoor. Je hebt alles zo ongelofelijk mooi verteld, ik kan niet praten over de details, maar alleen over de emoties die ik heb ervaren. Het heeft me zo diep geraakt want je hebt ook het optimisme van … aan ons gegeven. Ook al wist ik vooraf elk woord dat je zou gaan zeggen, om het te horen was toch een ervaring op andere dimensie. Zo’n ervaring als deze: “gebeurtenissen die niet wazig worden door de tijd en altijd bij je blijven”. Bedankt voor jouw talent. 

We zijn je zo dankbaar Manouschka..

Je hebt echt de zin van het leven ontdekt door dat te doen waar je goed in bent en vele harten te verwarmen en verdriet te verzachten.

Om nooit te vergeten.

Ondanks ons verdriet kunnen wij terug kijken op een mooi en warm afscheid.  Wij zijn ervan overtuigd dat jij een hele belangrijke rol hierin hebt gespeeld.  Wij denken met fijne gevoelens terug aan de voorbereidingen en dat heeft ons vanaf het  begin op het juiste spoor gezet. Als hoogtepunt zien wij jouw optreden bij de afscheidsceremonie. Je heb perfect onze gevoelens vertaald en ….  een prachtig afscheid gegeven. Van veel genodigden hebben wij uitsluitend lovende gehoord over jouw manier van vertalen van onze gevoelens. 

Pin It on Pinterest

×

Hallo!

Klik hieronder om direct een whatsapp bericht te sturen of neem contact op via Contact

× Contact: