presentatrice

Dagvoorzitter

Naast presenteren, kan ik goed luisteren, interpreteren, anticiperen en waar nodig improviseren. Ik schakel heel makkelijk tussen verschillende sprekers en gasten en ben daarom heel goed in te zetten als Dagvoorzitter.  Door mijn inlevingsvermogen begrijp ik welke belangen er kunnen spelen en zorg ik ervoor dat de gesprekken en presentaties moeiteloos en aansprekend verlopen. Ik volgde een studie in Amerika en werkte voor een Brits bedrijf en kan de presentatie daarom ook moeiteloos in het Engels verzorgen.

Ik duik graag overal vol enthousiasme in. Van begin tot eind ligt mijn kracht in het persoonlijk contact en het inleven in jouw bedrijf om de doelgroep zo goed mogelijk te begrijpen.

Met een heldere verwoording, energie en oog voor detail kan ik vol power jouw publiek verbinden en boeien.

Presentatrice 

Voor elk evenement, bedrijfsopening, jubileum, beurs, congres, show of festival verzorg ik een vlotte en professionele presentatie. Ik kan het voor je aan elkaar praten, een serieuze boodschap brengen of een knalfeest bouwen. Wat jullie willen. Ik voel me in een corporate setting even goed thuis als in een feestelijke omgeving. Dus of een evenement nu vraagt om een serieuze, zakelijke toon met een vleugje humor of juist een vrolijke, feestelijke toon met een serieuze noot; alles kan!

Met een schat aan werkervaring in retail, food, non-food, franchise en ook als zelfstandig ondernemer heb ik een brede kennis van zaken en ervaring in tal van onderwerpen.

Als presentatrice zorg ik met charme, energie en overtuigingskracht dat jouw event perfect verloopt. In vloeiend en correct Nederlands en Engels. Ik zorg voor een professionele voorbereiding, zodat ik weet wat er in het bedrijf of het publiek speelt en de mogelijkheid heb om te improviseren. 

Pin It on Pinterest

×

Hallo!

Klik hieronder om direct een whatsapp bericht te sturen of neem contact op via Contact

× Contact: