Talent gezocht! 

De vraag naar goede en professionele ceremoniesprekers en storytellers is enorm groot en stijgt nog elke dag. Verhalen die het waard zijn om te vertellen; daarvoor is men op zoek naar jou!

Jij, met jouw talent om te luisteren, om dat wat je hoort om te zetten in een verhaal en dat te vertellen zoals alleen jij dat kunt.

Dat jij op een weergaloze manier gaat brengen en waarmee jij mensen gaat boeien tijdens een huwelijksceremonie of een afscheidsceremonie. Waar jij na afloop gaat horen, “dat wat jij vertelde, en zoals jij het vertelde, dat is precies zoals het is, of, zoals het was.”
Heb jij deze passie, voel jij eigenlijk al heel lang: ‘dit is wat ik kan en wat ik wil’. Wil jij hiervan jouw werk maken en daarmee heel veel mensen blij maken? Ja? Maar twijfel je nog omdat je nog niet precies weet hoe je daar aan moet beginnen?

 

DAAR KAN IK JOU BIJ HELPEN
Daar kan ik jou heel goed bij helpen zelfs. Ik mocht al heel veel verhalen schrijven en vertellen. Om de liefde te benoemen en het leven dat er was te herinneren. En daar mocht ik heel veel dankbare woorden voor ontvangen. 

Al mijn kennis en ervaring ga ik met jou delen in mijn training waar ik jou van A tot Z wegwijs maak in dit mooie vak. Ik volgde veel, heel veel trainingen om te komen tot waar ik nu ben. Ik maakte heel veel kilometers in het spreken, en ja, ik maakte ook fouten. Dat alles ga ik met jou delen zodat jij zelfverzekerd aan de slag kunt.

En het allermooiste is, na de training laat ik jou niet aan je lot over.
Mijn training is inclusief begeleiding voor jouw eerste opdracht. Want ik weet hoe spannend deze is en hoe fijn het is als iemand met jou meekijkt.

JOUW RESULTAAT NA DEZE TRAINING
Je bezit de theoretische kennis die nodig is voor het schrijven van een In Memoriam
Je weet hoe je een gesprek aangaat met de nabestaanden
Je bezit kennis over alle aspecten van een uitvaart in een crematorium of begraafplaats
Je beschikt over tips en trucs voor een professionele speech
De opgedane kennis kun je direct in praktijk brengen

INHOUD TRAINING
Intake gesprek met de nabestaanden
Gespreksvaardigheden en interviewtechnieken
Omgaan met verschillende vormen van rouw
Het proces na intake tot en met de dag van de uitvaart
Het schrijven van het In Memoriam – de uitvaartspeech
Vormgeving van de ceremonie
Rituelen tijdens de uitvaart
De gouden tips uit de praktijk
Samenwerken met de alle schakels
Sales en workflow
Jouw positionering
Aan de slag! Hoe ga jij jouw eerste opdracht vinden.
Extra: begeleiding tijdens jouw eerste uitvaart. Jij staat er niet alleen voor, Manouschka kijkt met jou mee en helpt jou.

TRAINER
Manouschka Bouman. Ondernemer, uitvaartspreker bij afscheid, ceremoniespreker bij huwelijken en spreker op bedrijfsevenementen. Sinds 1997 actief als trainer voor ondernemers in het MKB.

DOELGROEP
Deze training is geschikt voor iedereen met een passie voor het schrijven en brengen van verhalen en van betekenis wil zijn voor nabestaanden als onderdeel van het rouwproces.

CERTIFICERING
Na afloop van deze cursus ontvang je een certificaat

DUUR
1 volledig dagdeel van 9:30 tot 16:30

LOCATIE
Den Bosch

DATUM
15 november 2022

EXTRA EN DIT IS ECHT EEN SUPER BONUS DIE JIJ NERGENS ANDERS GAAT VINDEN!
Deze training is inclusief extra begeleiding tijdens jouw eerste eigen uitvaart.
Op het moment dat jij een aanvraag krijgt en je denkt, ‘help, en nu’? Dan kun je Manouschka bellen en haar om advies vragen. In het volledige traject van jouw eerste uitvaart denkt zij met jou mee, kijkt met jou mee en helpt jou zodat jij zelfverzekerd gaat spreken tijdens jouw eerste uitvaart. Hiervoor zijn verspreid over de looptijd van jouw eerste uitvaart twee uur gereserveerd. Wil jij meer hulp; dat kan. Daarover maken we dan aparte afspraken.

INVESTERING
Na deze training kun jij direct aan de slag als uitvaartspreker.
Jij weet precies hoe jij het gesprek aangaat met de nabestaanden, hoe het contact met de uitvaartondernemer en alle andere betrokkenen verloopt. 
Jij weet hoe jij een In Memoriam schrijft, rituelen en symboliek kunt toepassen. 
Jij weet hoe jij jezelf in de markt zet en wat jouw unieke waarden zijn.
En, jij staat er niet alleen voor. 

Deze volledige trainingsdag waarna jij helemaal klaar bent om te starten als uitvaartspreker is inclusief de trainingsdag op een mooie locatie in een fijne en veilige omgeving waarin iedereen mag zijn wie hij of zij is, thee, koffie, frisdrank, lunch, compleet en actueel cursusmateriaal, certificaat en een leuke goodie en exclusief 21% BTW. Schrijf je nu in voor de nog in 2022 geldende prijs van € 699,-

Er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar. 

Het is tijd om de volgende stap te zetten en jouw talent te delen

JA, ik wil!

Pin It on Pinterest

×

Hallo!

Klik hieronder om direct een whatsapp bericht te sturen of neem contact op via Contact

× Contact: