Vier de speciale momenten in het leven

Huwelijksjubileum

Zijn jullie al heel veel jaren gelukkig getrouwd en willen jullie dat uitgebreid vieren? Maak écht een bijzonder moment van jullie huwelijksverjaardag of huwelijksjubileum, met een uniek en op maat gemaakt verhaal over jullie leven. Speciaal voor jullie maak ik een prachtig verhaal en vertel waarom jullie al zoveel jaren van elkaar houden, met alle ups en downs maar voor elkaar waarom jullie nog altijd het perfecte stel zijn.

Alle herinneringen komen voorbij, vanaf jullie eerste ontmoeting, alles dat jullie samen hebben meegemaakt, tot waar jullie nu staan in het leven. Herinneringen waarbij er een traan mag vallen maar die jullie ook keihard laten lachen.

Gun het jezelf om dit te vieren, jullie samen en jullie mooie liefde in de hoofdrol!

Elkaar opnieuw trouw beloven

Herbelofte

Was jullie huwelijksdag destijds niet precies zoals jullie hadden gewild? Of wil je de huwelijksbeloften nogmaals uitspreken naar elkaar? Hoe bijzonder en leuk is het om jullie bruiloft nog eens over te doen? Maar nu in het bijzijn van al je kinderen (en kleinkinderen) en eventueel getuigen van toen.

Doe het nu precies zoals jullie willen. Met een feest dat past bij jullie leven en liefde en een ceremonie waarin jullie levens- en liefdesverhaal uitgebreid aan bod komt.

Een herbevestiging van het huwelijk markeert de levensloop van een bruidspaar. Mooie herinneringen om te koesteren. Samen stilstaan bij wie jullie samen zijn, terugkijken en vooruit blikken naar alles dat nog gaat komen. 

Vier de liefde, beloof het opnieuw

 

We vieren dat we samen zijn, heel gewoon, heel bijzonder, zoals wij zijn

De liefde vieren

Nee, jullie gaan niet trouwen, maar jullie gaan samenwonen. Of jullie zijn al zo lang samen, dat mag weleens gevierd worden!

Het verhaal van jullie liefde mag verteld worden. Een speech op maat is niet exclusief voor bruidsparen maar hoort bij iedereen die de liefde gaat vieren. Ieder stel heeft zijn eigen verhaal dat het meer dan waard is om te delen in jullie leven.

Pin It on Pinterest

×

Hallo!

Klik hieronder om direct een whatsapp bericht te sturen of neem contact op via Contact

× Contact: